Na lídra soutěže z Tuchoměřic jsme jen těsně nestačili

Fotbalisté Tuchoměřic v minulém kole porazili Spartak Příbram vysoko 5:0. Dnes proti nim stály Kralupy, které si v minulém zápase neporadily s kladenskou rezervou. Dnešní utkání, které nabídlo zejména hodně soubojů a bojovnosti, skončilo díky brance Lukáše Vegrichta vítězně pro domácí fotbalisty, kteří jsou tak v nové sezoně nadále stoprocentní.

Utkání bylo od začátku velice soubojové a poměrně vyrovnané.

Hned po pár minutách hry měli příležitost k tomu, aby otevřeli skóre utkání, hosté z Kralup. Nebezpečná hlavička po centru z rohového kopu jen těsně minula branku Martina Kučery. Na ukazateli skóre tak zůstaly svítit dvě nuly.

Po půlhodině hry se diváci úvodního gólu zápasu dočkali. Po nákopu za obranu utekl hostující defenzivě Lukáš Vegricht, kterému už zbývalo překonat pouze vyběhnuvšího brankáře Víška. Tuchoměřickému fotbalistovi se to povedlo a střelou podél strážce kralupské svatyně otevřel gólový účet utkání.

Domácí, kteří se spoléhali zejména na brejkové situace, si do konce poločasu dokázali vypracovat ještě pár slibně se rozvíjejících akcí, další stoprocentní gólovou příležitost už si ale vytvořit nedokázali.

Stejně na tom byly i Kralupy, které na inkasovanou branku už do konce úvodního dějství odpověď nenašly.

Po prvních pětačtyřiceti minutách tak Tuchoměřice vedly nad Kralupy 1:0.

Ve druhém poločase to byli hosté, kteří byli více na balónu, svého soupeře přehrávali a vytvářeli si šance. Žádnou však ale k jejich smůle proměnit nedokázali. Především nebezpečné zakončení ze zhruba 55. minuty nadělalo Kučerovy pořádné starosti. Domácí gólman ale svůj tým podržel povedeným zákrokem.

I domácí však dokázali zahrozit, a to stejně, jako v úvodním dějství, z brejků a nakopávaných míčů. Tuchoměřičtí několikrát dokázali zavařit kralupské defenzivě, navýšení náskoku se ale nekonalo.

Tuchoměřice si tak i napočtvrté připsaly plný počet bodů, když na domácí půdě pokořily Kralupy nejtěsnějším možným rozdílem.

 

Hodnocení Luboše Černého: Věděli jsme, že Tuchoměřice jsou první a ještě neztratily ani bod, tak nás nebude čekat nic lehkého. Oproti utkání ve středu jsme předvedli diametrálně rozdílný výkon. Bylo tam nasazení a bojovnost. V tomhle směru nemáme hráčům co vytknout. Celkově jsme nebyli horším soupeřem a myslím, že utkání by slušela spíše remíza. Domácím se ale bohužel povedl jeden brejk a my jsme své šance neproměnili, a tak odjíždíme bez bodu.

 

TJ Sokol Tuchoměřice - FK Kralupy 1901 1:0 (1:0)

Góly: 31. Vegricht

Sestava: Víšek - Emmer (75. Krejza), Culek, Houška, Víteček - Mařík, Hemr, Chlapec, Řezníček, Janíček - Petr

Diváků: 200

Kontakty

FK Kralupy 1901, z.s.
V Olších 498, 278 01 Kralupy nad Vltavou
IČO: 47006668
Luboš Černý - předseda
+420 602 443 623
cerny.lub@seznam.cz

Ladislav Míka - sekretář
+420 601 581 646
dvere.mika@email.cz
Vytvořeno službou Webnode