Předsezónní rozbor

 

 

Zástupcům všechtýmům položil Mělnickýdeník před startem soutěže tradiční otázky:

1. Jak hodnotíte s odstupem minulou sezonu?
2. Jaké byly změny v kádru a realizačním týmu přes léto?
3. Jak probíhala letní příprava (+ výsledky přípravných zápasů)?
4. S jakými cíli jdete do nové sezony?

LOBKOVICE

František Koliandr,sekretář
1. Sezona dopadla výsledkově zatím nejlépe za působení v okresním přeboru. K tomu nám pomohla dobrá forma družstva a střelecká potence Fingerhuta a Blahuta (na podzim).
2. Realizační tým je beze změn. Na hostování přišelŠpánek ze Sparty Mratín aFingerhut z Neratovic, na přestup Antonín Šimekz Dynama Nelahozeves, z dorostu byli přeřazeniKrál,Chriti,Pevný,Fogl a Bareš. Na hostování do FC Mělník odešelBlahut.
3. Chvatěruby 6:2, Admira Praha B 2:9, Kropáčova Vrutice 4:3, Libiš B 3:3, Záryby 1:6.
4. Docílit na podzim co nejvíce bodů, hrát v lepším středu tabulky a vyhnout se záchranářským starostem.

PTZ

Jiří Rous, sekretář
1. Vcelku úspěšně, ale mohlo to být ještě lepší. Škoda závěru, kdy jsme zbytečně ztráceli body.
2. Do Dynama Nelahozeves se vrátil Šnýdr, z Čechie Kralupy přišel Hrobko. Sportovní činnost ukončil brankář Špaček, který se bude věnovat trénování.
3. Libochovice 5:2, Č. Kralupy 5:2, Dolany 2:2.
4. Hrát dobrý fotbal ve středu tabulky a netřást se o možnost sestupu.

FK KRALUPY 1901

Luboš Černý, sekretář
1. Podařilo se nám postoupit do okresního přeboru, což byl náš předsezonní cíl. S minulou sezonou u nás panuje spokojenost.
2. Realizační tým zůstává stejný. Změny v kádru:přišli Jakub Muller a Roman Polák (návrat z hostování SS Ostrá 1. B), Lukáš Moravec (návrat z hostování Č. Kralupy), brankář Martin Půček (roční hostování ze Sparty Doly Kladno). Dále se nám podařilo změnit hostování v přestup u hráčů: Pavel Pešek (SK Otvovice), Martin Pešek (Dynamo Nelahozeves) a Martin Krpec (SK Slatina), nejlepší kralupský střelec minulé sezony Jozef Tarbaj u nás bude i nadále na roční hostování z Dolních Měcholup. Z týmu oproti minulé sezoně odešel pouze Dalibor Dobiáš (konec hostování z SK Černuc).
3. Bohemians 1905 B 2:7, Novo Kladno 4:0, Lužec 6:6, Zvoleněves 2:0, Holubice 5:3.
4. Cílem do nové sezony je hrát klidný střed tabulky, stabilizovat kádr, nalákat pěkným a bojovným fotbalem na stadion v Olších co nejvíce diváků a udržet si tím nejvyššídomácí návštěvnost v okrese.

VELKÝ BOREK

Jiří Vavřina,trenér a předseda
1. Bezprostředně po ukončení minulého ročníku jsme sezonu vyhodnotili jako neúspěšnou, jelikož jsme se umístili na druhém (nepostupovém) místě. Tato skutečnost se změnila v okamžiku, kdy jsme se dozvěděli o nepřihlášení Dynama A do I. B třídy a tím pádem o našem postupu do AOP z druhého místa.
2. V realizačním týmu ukončilčinnostmasér Jiří Janda starší, jinak jebeze změn. Změny v kádru -odchody: obránce Jakub Mihalík (Arsenal Č. Lípa), záložík Dalibor Ullrych (do B týmu). Příchody: obránce Martin Dudok (obnovení činnosti), záložník Tomáš Trejbal (návrat z hostování v Botafogu), brankář Lukáš Procházka, záložník Miroslav Mihalík, útočník Tomáš Vozáb mladší (všichni zdorostu). Tým navíc doplňují pravidelnědorostenci Jakub Elogeli, Pavel Jeřábek, Pavel Došlý, Jaroslav Doležal, Dan Ubry, Pavel Štrombach.
3. Kostelec 3:6, Vysoká 1:1, Mšeno 0:0, Obříství 7:0, Kly 4:0, V. Borek B 2:1, H. Počaply 2:0.
4. Naším cílem je hrát klidný střed tabulky. Postupně začleňovatdorostence, kteří mě v přípravě svými výkony příjemně překvapili.

MŠENO

Jiří Guttenberg, trenér
1. Uplynulá sezona byla jako na houpačce, na podzim jsme hráli na chvostu tabulky, na jaře jsme se herně zvedli, a nebýt zaváhání s PTZ aLobkovicemi, mohli jsme atakovat třetímísto.
2. Kádr zůstává beze změn, na odchodu na hostování je jen několikhráčů ze zrušeného béčka.
3. Přípravu jsme absolvovali v domácím prostředí a odehráli jsme čtyřipřípravné zápasy. Potěšila mě slušná účast hráčů. Přípravné zápasy: FC Mělník 4:0, V. Borek 0:0, FC Mělník 2:2, Byšice 0:5.
4. Navázat na úspěšné jaro a vyhnout se tak starostem, které jsme měli v podzimní části. V nadcházející sezoně bude přeborhodně nabitý, proto bude důležitý start do soutěže.

NERATOVICE B

Libor Tichota, trenér
1. V uplynulém ročníku se nám podařilo splnit stanovený cíl, a tím byl postup do okresního přeboru, takže spokojenost.
2. Kádr posílil brankař Bureš z dorostu a novou posilou je Andrej Ďurinda, který přestoupil z Kojetic. Postupně začínají trénovat i hráči po operacích, které budeme podle možností a zdravotního stavu využívat.
3. Letní přípravu jsme zahájili 28. července a první tři týdny v srpnu jsme trénovali třikráttýdně, nyní již budeme trénovat dvakrát. Celá příprava proběhla na domácím hřišti v Byškovicích a hlavně s míčem. Přípravné zápasy: FC Mělník 5:5, Vysoká 3:3, Předboj 7:3, Obříství 5:2.
4. Naším cílem je získávat body zápas od zápasu, abychom jako nováček neměli problémy se záchranou, postupně zařazovat uzdravující se hráče a hrát atraktivní a pohledný fotbal pro diváky.

PŠOVKA B

Petr Dušek,sekretář
1. Náš tým se v soutěži zachránil, takžespokojenost. Příležitost dostávají hlavně mladí, kteří vycházejí z dorostu.
2. Přišli: Michal Král (Hořín), Ludva Paroulek (nový hráč), Tomáš Kuzmeniuk (hostováníVysoká), Michal Novák (hostováníCítov), Ondra Vinklář, Jiří Procházka (z dorostu). Odešli: Jiří Mikula (hostováníH. Beřkovice), Radek Moudrý, Miroslav Šťastný (hostováníBotafogo), Tomáš Vjazanica (hostování Cítov), Miroslav Rada (hostování Řepín).
3. Letní příprava probíhá společně s A-týmem. Jediné přípravné utkání B-týmu bylo ve Všestudech, kde jsme prohráli 1:3.
4. Pohybovat se v klidném středu tabulky a vyvarovat se záchranářským pracem.

TIŠICE

Martin Brabec,trenér
1. Loňskou sezonu hodnotíme jako velice nepodařenou. Bohužel jsme sestoupili z I. B třídy.
2. Změny v hráčském kádru jsou jen malé. Odešli hráči, kteří u nás byli na hostování – Máca a Blahut. Přišli Toman a Holec (oba na hostování).
3. Dřísy 7:0, Sibřina 3:2, Kojetice 3:2, Kochánky 3:2.
4. Hrát fotbal, který by bavil nás i diváky. Chceme se vyhnout bojům o záchranu, to je hlavní cíl.

VELTRUSY

Václav Pech, předseda
1. Mužstva dospělých hrála na standardní úrovni, do A-mužstva se dobřezapojovali dorostenci.
2. Je to hlavně příchod trenéra Josefa Košťála, který dává celé přípravě vysokou úroveň a posunul práci s mužstvem na poměry Veltrus hodně vysoko. Spolupráce mezi A a obměněným B-týmem dostává novou jasnější formu.
3. AFK vyhrál přípravný turnaj k 85. výročí založení Viktorie Všestudy, kde nedostal anigól.
4. Očekáváme umístění na nejpřednějších místech okresního přeboru.

DYNAMO NELAHOZEVES

Daniel Kaplan, trenér
1. O spokojenosti v minulé sezoněmoc mluvit nemůžeme, poslední místo v tabulce a sestup hovoří za vše.
2. Přišli: Rada (hostování z Meteoru), Krejza (z Litoměřic), Schetenin (z Ukrajiny, už u nás před pěti lety hrál), hostování jsme prodloužili s Kymrem a Horkým. Odešli: Pekárek, Dubský (hostování Velvary), Jindřich (hostování Byšice).
3. Všestudy 2:1, H. Beřkovice 8:2, Mělník 12:5, Liběchov 3:0.
4. Náš cíl je hrát ofenzivní fotbal, přilákat diváky a samozřejmě se poprat o postup.

CÍTOV

Václav Pavlík,asistent trenéra
1. Osobně hodnotím uplynulou sezonu jako dobrou. Vzhledem k tomu, že jsme byli nováčkem, jsme skončili na výborném místě.
2. Přišli: Miloslav Doubrava (hostováníFC Mělník), Tomáš Vjazanica (hostováníPšovka), v jednání je hostování Vavreka z Botafoga. Odešli: Jan Staněk (hostováníPšovka), Vlásek (FC Mělník), Milan Chlouba (ukončeno hostování Pokratice), Pelikán (ukončeno hostování Mlékojedy). Jinak je tým doplněn hráči zrušeného béčka.
3. Kostomlaty 7:0, Jeviněves 2:0, N. Ves 0:8, Vražkov 5:2, Jeviněves 4:3, Terezín 3:3.
4. Umístit se do osmého místa a navázat na solidní výkony z minulé sezony. Pokud to půjde, pohybovat se ve středu tabulky.

NOVÁ VES

Jaroslav Kratochvíl,sekretář
1.Ve druhé polovině soutěže jsme se hodně trápili a bylirádi za záchranu.
2. Přišli: Pavel Heimrath (hostováníVeltrusy). Odešli: Marek Four (hostováníChlumín). Na trenérské místo nastoupil zkušený Jaroslav Kohout.
3. Cítov 8:0, Jeviněves 2:4, Uhy 1:1, Jeviněves 3:8, Uhy 1:2, Neuměřice 4:3, Kly 2:8.
4. Cíl je jednoznačný – zachránit okresní přebor a pokud možno se pohybovatco nejvíc od konce tabulky.

LIBIŠ B

Petr Hochman, vedoucí
1. Velice špatně co se týkávýsledků i herního projevu.
2. PřišelJaroslav Hádek (roční hostování z Neratovic), neodešel nikdo.
3. Zálezlice 7:4, Lobkovice 3:3, Liběchov 3:8.
4. Cílem je udržení soutěže. Snažíme se do mužstva zapojit dorostence a ti na umístění v popředí tabulky zatím výkonnostně nemají. Chce to čas.

DOLNÍ BEŘKOVICE

Emil Vašíček, sekretář
1. Vzhledem ke kádru je loňské umístění na čtvrtém místě dobrým výsledkem. Pozitivem je, že se nám to povedlo víceméně s vlastními hráči.
2. Přišel Radek Saibt (přestup z Pšovky), Jakub Žižka (hostování Pšovka), Jiří Čermák (hostování Mělník). Nikdo neodešel.
3. Zvítězili jsme na turnaji v Panenském Týnci, kde jsme zvítězili ve všech třech zápasech přiskóre 12:2. Dále jsme skončili druzí na turnaji v Lužci, kde jsme hráli s Lužcem 1:1 iPšovkou1:1, ale prohráli na penalty.
4. Každopádně chceme skončit v první polovině tabulky. Pokud to půjde, tak se chceme pokusit o příčky nejvyšší do třetího místa, ale není to náš cíl za každou cenu.

 

TIP DENÍKU
1. Dynamo
2. Veltrusy
3. D. Beřkovice
4. Mšeno
5. V. Borek
6. FK Kralupy
7. PTZ
8. Neratovice B
9. Lobkovice
10. Tišice
11. Pšovka B
12. Libiš B
13. Cítov
14. N. Ves
 

Převzato z mělnického deníku:

Kontakty

FK Kralupy 1901, z.s.
V Olších 498, 278 01 Kralupy nad Vltavou
IČO: 47006668
Luboš Černý - předseda
+420 602 443 623
cerny.lub@seznam.cz

Ladislav Míka - sekretář
+420 601 581 646
dvere.mika@email.cz
Vytvořeno službou Webnode