Přijeli jsme podle vody, odvezli si všechny body!

      

Přijeli jsme podle vody, odvezli si všechny body!

    Takřka ideální sobotu prožila většina příznivců fotbalu, kteří dali přednost návštěvě duelu PTZ Nelahozeves - FK Kralupy 1901 před přímým přenosem derby mezi Slavií a Spartou. První jarní duel doprovázelo slunečné počasí, které přímo vybízelo k výletu po proudu Vltavy do nedaleké Nelahozevsi. Kdo se nezasekl v jedné ze zahrádek v podzámčí, mohl shlédnout čtyři branky v síti domácí PTZtky.

     Skóre otevřel již v páté minutě Muller, který těžil z dlouhého výkopu brankáře Křemenáka. Brzký gól soupeře zaskočil a kralupští se i nadále tlačili dopředu a byli nebezpečnější. Druhou branku vstřelil zhruba ve dvacáté minutě Tarbaj, když krásně umístil přímý volný kop. Ještě do poločasu přidal třetí zářez Jeřábek. Ten se uvolnil po rozehrání rohového kopu a jeho střílenou přihrávku si domácí hráči srazili do vlastní branky. Do kabin se tak odcházelo za téměř rozhodnutého stavu a kralupští fanoušci si tradičně žádali potupného "bůra". Toho se nakonec nedočkali, jelikož jedinou branku druhého poločasu vstřelil Muller, kterého vybídl k úprku střídající Pavel Pešek.

    Hladká výhra na cizím hřišti naznačila ambice pro jarní část sezóny a díky remíze vedoucího Dynama na hřišti Cítova se nám podařilo stáhnout ztrátu na devět bodů. Jen tak dál! Aktuální tabulka

Kontakty

FK Kralupy 1901, z.s.
V Olších 498, 278 01 Kralupy nad Vltavou
IČO: 47006668
Luboš Černý - předseda
+420 602 443 623
cerny.lub@seznam.cz

Ladislav Míka - sekretář
+420 601 581 646
dvere.mika@email.cz
Vytvořeno službou Webnode