S oslabenou sestavou jsme padli v Podlesí, rozhodly dva slepené góly

Podlesí se v letošní sezoně potýká s rozsáhlou marodkou, na utkání s Kralupy se však domácí sešli v poměrně hojném počtu. To se však nedá říct o mužstvu z Olší, které mělo v tomto klání v sestavě několik mladíků a vyjma náhradního gólmana pouze jednoho hráče na střídání. Početná absence se i přesto, že kralupští byli domácím rozhodně vyrovnaným soupeřem, nakonec promítla v konečném výsledku.

Začátek zápasu patřil domácím, kteří byli aktivnější, dostávali se do šancí a svého soupeře přehrávali.

V úvodních dvaceti minutách si Podlesí vypracovalo minimálně dvě gólové příležitosti. Tu největší měl Martin Polák, který se dostal do zakončení po povedené kombinaci s kapitánem Ondřejem Drašnarem. Domácí fotbalista ale svým zakončením na zadní tyč přestřelil Víškovu svatyni.

Poté se hra vyrovnala. Kralupští se také snažili ohrozit branku soupeře, až na pár náznaků se jim to ale nepodařilo.

V úvodním dějství se tak diváci branky nedočkali.

Kralupy vstoupily do druhé půle dobře. Držely balón a snažily se najít recept na dobře fungující obranu domácích.

V 65. minutě ale přišla komplikace v podobě inkasování. Po rohovém kopu a následné skrumáži ve vápně se k odraženému míči dostal kapitán Ondřej Drašnar a přesnou střelou z voleje poslal domácí do vedení.

Vzápětí mohly Kralupy odpovědět, samostatný nájezd na branku ale zneškodnil gólman Jan Zykán.

Neproměněná šance hosty mrzela o chvíli později, jelikož v 68. minutě prohrávali o dvě branky. Martin Šlapák dostal balón na půlce a vzdušnou přihrávkou přes obranu soupeře, která v tu chvíli trochu zaspala, vyslal do úniku Filipa Šrajna. Ten tváří v tvář Víškovi nezaváhal a rozjásal domácí tribuny.

Hosté se ale nevzdali a zhruba deset minut před koncem byli blízko snižujícího gólu. Balón letící do branky ale na poslední chvíli vyhlavičkoval obránce domácích Milan Mišun.

Podlesí tak svou sérii výher natáhlo už na tři zápasy, když si na domácí půdě poradilo s oslabenými Kralupy výsledkem 2:0.

 

Hodnocení Luboše Černého: Do Podlesí jsme odjeli opět oslabeni o zraněné a trestané hráče. Tentokrát se jednalo o šest hráčů - Kabyl, Víteček, Mařík, Chlapec, Petr a Janíček. Prvních dvacet minut byli lepší domácí. Vytvořili si několik šancí, které neproměnili a do konce poločasu se hra vyrovnala. Ve druhé půli jsme nehráli špatně, drželi jsme balón, měli hru pod kontrolou a začali jsme myslet na body. Bohužel jsme ale v rozmezí dvou minut udělali dvě fatální chyby a Podlesí utkání rozhodlo. O to víc mrzí, že to nebyly žádné vypracované šance, ale vyloženě naše chyby. To se ale ve fotbale stává, je to o chybách, a dnes jsme je bohužel udělali my. Závěrem musíme všem hráčům poděkovat za bojovnost, nasazení a za to, jak k utkání přistoupili, i když bojujeme se zmíněnými absencemi. Mladí hráči, kteří nastoupili, ukázali, že na tuto soutěž mají, mohou se dále zlepšovat a poprat se o sestavu, ale prozatím jim chybí větší zkušenost. Odjíždíme bez bodu, ale nemáme se za co stydět.

 

TJ Kovohutě Podlesí - FK Kralupy 1901 2:0 (0:0)

Góly: 65. Drašnar, 68. Šrajn

Sestava: Víšek - Řenč, Houška, Culek, Emmer - Pakandl, Hemr, Řezníček, Glogas (72. Neumann), Čejka - Krejza

Rozhodčí: Miroslav Garaja - Otto Kovář, Radek Mrázek

Diváků: 80

Kontakty

FK Kralupy 1901, z.s.
V Olších 498, 278 01 Kralupy nad Vltavou
IČO: 47006668
Luboš Černý - předseda
+420 602 443 623
cerny.lub@seznam.cz

Ladislav Míka - sekretář
+420 601 581 646
dvere.mika@email.cz
Vytvořeno službou Webnode