Vyjádření vedení FK na frašku v Liběchově

Z pozice správce klubu hostů podávám následující protest k zápisu o utkání:

Jednoznačně za FK Kralupy 1901 nesouhlasím se zápisem u utkání. Zápis od HR Stibůrka je od začátku do konce nepravdivý a lživý. HR Stibůrek a AR1 Eder řídili celé utkání tendenčně ve prospěch domácího mužstva, čímž se podíleli na tragikomedii, která se odehrávala a vyvrcholila v nespočet sporných situací a momentů. Domácí fanoušci celý zápas sprostě nadávali hostujícím hráčům nadávkami typu ,,ty kralupskej zmrde, zkurvysyne, chcípněte a táhněte domů apod. Ani jeden z rozhodčích na situaci nereagoval a dělal, že se nic neděje. Vše zapříčinila nedostatečná pořadatelská služba, která na utkání v podstatě vůbec nebyla. Byl označen pouze jeden pořadatel, který se naopak aktivně zapojoval do nadávek na hostující hráče a realizační tým.
Vyjádření k vyloučením hostujících hráčů a napadení HR Stibůrka:
Pexa Miroslav - na uvedeného hráče byl na polovině hřiště spáchán brutální faul, který HR Stibůrkem nebyl oceněn ani žlutou kartou a když náš hráč strčil do protihráče byl v zápise lživě obviněn, že celou šarvátku vyvolal, ale přitom se do strkanice zapojili hlavně hráči SK Liběchov a dokonce jeden fanoušek domácího mužstva. což v zápise není vůbec uvedeno a potvrzuje to nedostatečnou pořadatelskou službu. Rozhořčení hráče Pexy bylo naprosto adekvátní k situaci, která na hřišti panovala. Nadávky domácích hráčů vůbec nejsou také uvedeny.
Černý Luboš - inzultace HR je sprostá lež !!! po odchodu z hrací plochy nedoprovázel rozhodčí ani jeden pořadatel jak se píše v zápise, naopak hostující hráče vyprovázeli sprosté nadávky domácích fanoušků, kteří jim vyhrožovali rozbitím huby, zabitím apod. Popsaný moment od HR Stibůrka je sprostý výmysl. Uvedené situaci na moje upozornění, že zápas pískal tendenčně mi bylo odpovězeno, že jsme kralupský uplakánci, což vyvolalo moji reakci, že je rozhodčí zasranej zmrd a že by si zasloužil vymáchat v potoce, ale to bylo vše co jsem provedl. Následovala strkanice, které jsem se já vůbec nezúčastnil a odešel do kabiny. Do strkanice se naopak zapojili fanoušci domácího mužstva před nimiž naši hráči a realizační tým musel utéct do kabiny. Celému incidentu nebyl přítomen jediný pořadatel, jak je popsáno v zápisu!
Hemr David - výše popsané situace se zúčastnil náš trenér Hemr David o kterém je v zápise popsáno, že udeřil HR do oblasti zad. Jedná se o sprostý výmysl. Náš trenér naopak bránil pouze naše hráče, aby nebyli fyzicky napadeni fanoušky domácího SK Liběchov. O napadení nemůže být ani řeč. Naopak HR Stibůrek svým arogantním a povýšeným chování naše hráče a realizační tým po celý zápas i po něm provokoval.

Závěrečný pohled FK Kralupy 1901: HR Stibůrek a AR1 Eder po celý zápas řídili utkání arogantně a povýšeně a udělali ze zápasu sprostou frašku. SK Liběchov zahrával tři vymyšlené penalty, několik trestných kopů a minimálně 20 faulů o které se vůbec nejednalo. Dvě branky padly po ofsajdových situacích. Domácí hráli za hranicí brutality. Některé jejich zákroky nebyly vůbec odpískány a ty které už náhodou byly tak nebyly oceněny žlutou kartou. Našim hráčům bylo po celou dobu zápasu vyhrožováno, byly uráženy sprostými slovy od hráčů a fanoušků. Pořadatelská služba nebyla označena a situaci vůbec neřešila. Hráči domácích si na hřišti dělali absolutně co chtěli. Za FK Kralupy 1901 chci závěrem napsat, že hostující mužstvo bylo to které bylo hrubě poškozeno rozhodčími Stibůrkem a Ederem a nedokážeme už nikdy představit jejich nasazení do zápasů našeho mužstva. Vrcholem bylo po odchodu z kabin další vyhrožování fyzickým napadením od fanoušků, které bylo bez účasti pořadatelské služby. Po konci utkání musel čekat náš vedoucí Nešetřil Karel 40 minut na ukončení zápisu, který potvrdil, ale po jeho potvrzení byl zápis dodatečně doplněn o další snůšku lží. Po odchodu z kabiny rozhodčích byl slovně urážen fanoušky domácích, vyhrožováno mu fyzickým napadením a to vše za neúčasti pořadatelské služby.
Žádáme tvrdé potrestáni domácího SK Liběchov za nedostatečnou pořadatelskou službu, tresty pro HR Stibůrka a AR1 Edera za tendenční řízení utkání ve prospěch domácího mužstva a za jejich neprofesionální chování a lživě vyplněný zápis o utkání. V Liběchově se nejednalo o první případ problémů s fanoušky a tendenčního řízení ve prospěch domácího mužstva. Nemůžeme dopouštět aby si rozhodčí dělali co chtěli a měli neomezenou pravomoc, protože fotbal se hraje na této úrovni hlavně pro zábavu.
Dále žádáme o nulové tresty pro naše hráče Černého Luboše, Pexu Miroslava a trenéra Hemra Davida. Uvedené v zápise je vše sprostý výmysl a lež. Všechny sporné momenty a situace byly zapříčiněny chybným řízením utkání a chováním domácích fanoušků, hráčů a nedostatečnou pořadatelskou službou.
Za FK Kralupy 1901, z.s.
předseda Luboš Černý
Podáno dne: 18.06.2017 12:43

 

Kontakty

FK Kralupy 1901, z.s.
V Olších 498, 278 01 Kralupy nad Vltavou
IČO: 47006668
Luboš Černý - předseda
+420 602 443 623
cerny.lub@seznam.cz

Ladislav Míka - sekretář
+420 601 581 646
dvere.mika@email.cz
Vytvořeno službou Webnode