A TÝM: PROHRA SE CTÍ

V předposledním domácím mistrovském utkání podzimní časti sezóny jsme přivítali Botafogo Mělník. Mužstvo, které tvoří především již zkušenější fotbalisté, bylo před zápasem na čtvrté pozici. Trenér David Hemr musel před zápasem řešit nejednu omluvenku. Chyběl Růžička, Kefurt, Šíma, Polák, Pexa, Pešek, Blažek, Moučka, Martin Kolmistr... všichni buď nemocní, zranění nebo měli pracovní povinnosti. Naskočit do hry tak museli hráči z B týmu a dokonce i samotný trenér Hemr.

V doslova slátané sestavě jsme začali zápas opatrněji a soustředili se především na defenzivu, vědomi si hlavních hrozeb soupeře. Hru tvořili mělničtí fotbalisté, ale jejich útoky končily na naší jisté obraně nebo nepřesným zakončením. My jsme hrozili hlavně ze standardních situací kolem vápna a z rohových kopů. První poločas bez výraznějších šancí na obou stranách hřiště.

Druhý poločas jsme zahájili opět v obranném bloku, ale díky nepřesnostem hostů a bojovnosti celého mužstva jsme měli i tak více ze hry. Obraně zatápěl především Hájek na pravé straně svými průniky a centry před branku. Při hlavičce Dobiáše chybělo jenom pár centimetrů. Denis Klier pak krásnou táhlou střelou z pětadvaceti metrů trefil břevno.

Poté však přišla osudná 76. minuta. Hostující stoper z nouze odkopl balón směrem do našeho vápna, pro ten si vybíhal gólman Šour. Bohužel si však vybral slabší chvilku, míč nohou netrefil a Fidrant neměl problém dopravit balón do odkryté branky.

Tento mač nebyl z naší strany nijak pohledný, ale byl odpracovaný, odbojovaný. Nikdo nic nevypustil. Pochvalu si zaslouží všichni. 

Zápas, který rozhodla jediná chyba, tak skončil smolnou prohrou 0:1.

 

FK Kralupy 1901 - Botafogo Mělník 0:1 (0:0)

Góly: 76. Fidrant

Sestava: Šour - Grich, Černý, Řenč, Kinter - Hájek, A. Kolmistr, Hemr, D. Klier - Dobiáš, Pakandl

 

Kaučuk do toho!!!!

Kontakty

FK Kralupy 1901, z.s.
V Olších 498, 278 01 Kralupy nad Vltavou
IČO: 47006668
Luboš Černý - předseda
+420 602 443 623
cerny.lub@seznam.cz

Ladislav Míka - sekretář
+420 601 581 646
dvere.mika@email.cz
Vytvořeno službou Webnode