23. kolo 1.B třída FK Kralupy 1901 - Dynamo Nelahozeves

Dynamo v nezáživném derby prokázalo větší zkušenost

 

FK Kralupy 1901 - TJ Dynamo Nelahozeves 0:2 (0:1)

 

Nepříliš atraktivní duel ve velkém vedru byl k vidění na stadionu V Olších. Do Kralup zavítal tým z nedaleké Nelahozevsi a to Dynamo.

 

Oběma týmům od prvních minut chyběl větší a rychlejší pohyb, kombinace vázla při druhé, někdy i první nahrávce a proto diváci viděli nezáživný první poločas. Nejzajímavějším okamžikem prvních třiceti minut byla pauza na doplnění tekutin. Po této malé přestávce se prosadili hosté, přesněji Krejza, který si naskočil na roh a nedal Křemenákovi šanci - 0:1. Domácí po zbytek první půle působili bezzubě a s horkem se vyrovnávali hůře než s průběhem utkání.

 

Do druhé půle nastalo v sestavě domácích pár změn. Do sestavy se po dvou zápasech vrátil Jeřábek a na přímočarosti to bylo znát okamžitě. Bohužel pokud se Kralupy dostaly na dostřel, tak chyběla kvalita ve finální fázi. Hosté udeřili podruhé, kdy se prosadil Krejza pomocí teče, na kterou nedokázal zareagovat bezmocný M. Luksík - 0:2. Ve zbytku utkání se již nic zajímavého nestalo.

 

Dynamo si výhru zasloužilo, jelikož si dokázalo připravit nějakou tu šanci lépe zvládnutou finální přihrávkou. Kralupům v kraji zbývají tři kola a poté se mohou soustředit na OP, který v příští sezóně dozná změn. Největší změnou bude účast 16 týmů a tudíž soutěž začne o 14 dní dříve než jsme byli doteď zvyklí. V dalším kole zavítají Kralupští na Boleslavsko, kde se utkají s kvalitním týmem Pěčic.

 

Branky: Krejza 2. Kralupy: Křemenák (46. M. Luksík) – A. Vokoun, M. Pešek, Řenč, Miler – Kinter (46. Jeřábek), R. Polák (86. V. Matějček), Topol, Pexa (60. P. Vokoun) – J. Polák (82. Dobiáš), J. Matějček. Dynamo: Lorenc – Vágner, Vrábel (77. Rada), Dubský, Emmer – Mölzer, Jindřich, Kymr, Hudeček – Kratochvíl (70. Horký), Krejza (80. Pekárek).


 

Kontakty

FK Kralupy 1901, z.s.
V Olších 498, 278 01 Kralupy nad Vltavou
IČO: 47006668
Luboš Černý - předseda
+420 602 443 623
cerny.lub@seznam.cz

Ladislav Míka - sekretář
+420 601 581 646
dvere.mika@email.cz
Vytvořeno službou Webnode