B mužstvo po pěkném výkonu s Lužcem bez bodu

Ve třetím kole IV. třídy Mělnicka jsme hostili rezervu Lužce, kterou z většiny tvoří hráči stále ještě dorosteneckého věku.

Oproti předzápasovým předpokladům to však byli hosté, kteří tahali za kratší konec. V držení míče jsme byli výrazně lepším mužstvem, ale paradoxně to byli lužečtí fotbalisté, kdo otevřel skóre zápasu. Z hranice velkého vápna se přízemní střelou k tyči prosadil Jirkovský a bylo to 0:1.

Netrvalo to však dlouho a byla po zásluze vyrovnáno. Teprve patnáctiletý debutant Vojtěch Pakandl utekl po pravé straně a poslal přesný centr na hlavu Davida Hemra, který nedal gólmanovi šanci.

Do konce první poloviny stojí ještě za zmínku obrovská příležitost Lužce, kdy dva hráči postupovali sami na gólmana Raška, ale hostující hráč se netrefil do odkryté branky.

Druhý poločas se náš tlak ještě zvýšil, ale útoky končily již ve finální fázi a tak hosté z ojedinělého útoku udeřili. Kerpl prošel po pravé straně a propálil jak bránícího Kintera, tak brankáře Raška. 1:2.

Do konce utkání jsme hosty prakticky nepustili za půlku. Z týmu přímo sršelo odhodlání alespoň vyrovnat. To se bohužel nepovedlo.

Před solidní diváckou kulisou béčko opět prohrálo, ale nemá se zač stydět. Prohrálo se vztyčenou hlavou.



FK Kralupy 1901 "B" - AFK ELETIS Lužec "B" 1:2 (1:1)

Góly: 30. Hemr - 9. Jirkovský, 51. Kerpl



Sestava: Rašek - Hájek, M. Pešek, Kinter, Faltus - M. Klier (46. Pečený), Hemr (70. Valdhans), Hrabal, D. Klier - Dobiáš (46. Mikulka), Pakandl


Kaučuk do toho!!!!

Kontakty

FK Kralupy 1901, z.s.
V Olších 498, 278 01 Kralupy nad Vltavou
IČO: 47006668
Luboš Černý - předseda
+420 602 443 623
cerny.lub@seznam.cz

Ladislav Míka - sekretář
+420 601 581 646
dvere.mika@email.cz
Vytvořeno službou Webnode