B MUŽSTVO PODLEHLO VRAŇANŮM

V dalším kole IV. třídy skupiny B Mělnicka jsme zajížděli na hřiště do nedalekých Vraňan. Domácí se před zápasem nacházeli na páté pozici, my jsme byli poslední.

Utkání začalo ve slušném tempu a hned po pár minutách hry jsme mohli jít do vedení, ale to by Kinter nesměl tváří v tvář gólmanu Mikšovi trefit z úhlu pouze tyč. Jednobrankového náskoku jsme se tak dočkali ve dvanácté minutě. To aktivní Šíma našel volného Gricha a jeho nepovedenou střelu z dvaceti metrů si srazil Hettner do brány.

Vyrovnáno však bylo vzápětí. Chyb obrany při bránění standardní situace využil Frič a z bezprostřední blízkosti propálil Šoura v brance.

Domácím se povedlo otočit skóre pět minut před koncem poločasu. Z nedůrazu obou stoperů těžil Švejcar.

O poločasové přestávce se provedlo pár změn, ale ovoce to moc nepřineslo. Ba naopak. V šestašedesáté minutě se z protiútoku prosadil domácí kapitán Hanzlík a bylo to 3:1.

Vraňanští hráči pak hrozili z rychlých kontrů mezitím, co jsme je zatlačili na vlastní polovinu. Za tento tlak jsme byli odměněni v podobě gólu. Jan Šíma, Richard Kinter a Denis Klier rozjeli pohlednou akci na pravé straně na jejíž konci byl Jaroslav Mikulka, který se nezalekl šance před úplně prázdnou brankou.

Do 78. minuty jsme sahali po vyrovnání, jenže Pešek, Šíma, Kinter, Klier a ani Mikulka neprostřelili gólmana domácích. Naopak, z brejku po našem rohu se druhým gólem v zápase blýskl Švejcar a dal výsledku konečnou podobu 4:2.




AFK Vraňany - FK Kralupy 1901 "B" 4:2 (2:1)

Góly: 14. Frič, 40. a 77. Švejcar, 66. Hanzlík - 12. vl. Hettner, 72. Mikulka

Sestava: Šour - Astaloš, Grich, Nikolov, M. Klier (50. Pečený) - Kinter, Pakandl, Šíma, Felix (46. Mikulka) - D. Klier, M. Pešek




Kaučuk do toho!!!!

Kontakty

FK Kralupy 1901, z.s.
V Olších 498, 278 01 Kralupy nad Vltavou
IČO: 47006668
Luboš Černý - předseda
+420 602 443 623
cerny.lub@seznam.cz

Ladislav Míka - sekretář
+420 601 581 646
dvere.mika@email.cz
Vytvořeno službou Webnode