Béčko vyhrálo i v druhém jarním utkání

V typickém anglickém počasí jsme v neděli 19. 3. přivítali na domácím hřišti rezervu nedalekých Vojkovic.

 

A přivítání to bylo jak se patří. Hned v páté minutě nás po krásné kolmici Kefurta poslal do vedení Martin Kolmistr, který přesnou střelou překonal vyběhnuvšího gólmana Nociara.

 

Vojkovičtí však z první příležitosti trestali. V deváté minutě špatnou komunikaci mezi obrannou a záložní řadou potrestal se štěstím Franěk.

 

Vedení na naší stranu strhl v 16. minutě po samostatném úniku Václav Růžička. Zmínit musíme parádní asistenci Cyrila Nikolova, při níž měl oči nahoře a hlavu otevřenou.

 

O poločasové přestávce provedl trenér Dobiáš hned tři střídání a ta přinesla své ovoce. Vojtěch Pakandl v osmašedesáté minutě svojí slabší levačkou přehodil z hranice velkého vápna gólmana a zanedlouho na to přešel Denis Klier přes dva protihráče a přesnou šajtlí rozvlnil síť za zády Nociara.

 

Brankář Šuda byl díky bezzubému útoku Vojkovic bez práce a my si tak v klidu tvořili šance. Ty asi největší měli Pakandl, Klier a Kinter. Prvně jmenovaný nechal jen vyniknout gólmana, druhý netrefil z malého vápna odkrytou branku a třetí zas pálil jen do tyče.

 

Na konečných 5:1 zvýšil šest minut před koncem svým druhým gólem v utkání Martin Kolmistr.

 

Dva zápasy, dvě výhry, osm vstřelených gólů, šest bodů. Jen tak dál!

 

 


 

FK Kralupy 1901 "B" - SK Vojkovice "B" 5:1 (2:1)


Góly: 5. a 84. M. Kolmistr, 16. Růžička, 68. Pakandl, 75. D. Klier - 9. Franěk


Sestava: Šuda - Grich (46. Faltus), Černý, Nikolov, Kinter - P. Pešek (55. Šíma), Kefurt, A. Kolmistr, M. Kolmistr - Růžička (46. D. Klier), M. Pešek (46. Pakandl)

 

Rozhodčí: Miloslav Švancara




Kaučuk do toho!!!!



Kontakty

FK Kralupy 1901, z.s.
V Olších 498, 278 01 Kralupy nad Vltavou
IČO: 47006668
Luboš Černý - předseda
+420 602 443 623
cerny.lub@seznam.cz

Ladislav Míka - sekretář
+420 601 581 646
dvere.mika@email.cz
Vytvořeno službou Webnode