Cítov poražen rozdílem třídy

Los sedmnáctého kola nám přisoudil soupeře z Cítova. Sokol Cítov byl před tímto utkáním na třináctém, tedy předposledním místě tabulky. Jasnými favority jsme tak i díky výsledkům z posledních kol byli my.

V průběhu prvního poločasu jsme domácí fotbalisty i přes silný protivítr a nevalně připravenou hrací plochu do žádné výraznější šance nepustili.

Slavit jsme mohli již po devíti minutách od úvodního hvizdu rozhodčího Martina Štolby. Pakandl ukořistil na levé straně míč. Ač faulován pokračoval v akci a následně předložil míč Kolmistrovi, pro kterého nebyl problém obejít obránce a trefit odkrytou branku domácích.

V další velké šanci se po standardní situaci ocitl Růžička, ale bombou z malého vápna trefil pouze gólmana. Za chvíli na to se opět předvedl brankář Cítova Losa, který tentokrát vyrazil Kefurtovu krásnou střelu z dobrých pětadvaceti metrů na rohový kop.

Druhý poločas zápasu byl již vyrovnanější a zpočátku měli i cítovští hráči více ze hry. V největší šanci se po špatné komunikaci Černého a Šoura zjevil Mužák, ale prázdnou branku z dálky přestřelil. Tento moment byl pro vývoj utkání zásadní, protože chvíli na to nás poslal do dvoubrankového vedení Matěj Řenč. Ne z penalty, jak by se dalo v jeho případě předpokládat, ale z protiútoku vedeného Pakandlem. Ten poté krásnou uličkou vyzval právě Řenče ke skórování.

Na konečných 3:0 zvyšoval v 90. minutě jedenačtyřicetiletý Jan Šíma, jenž se na půlící čáře zmocnil odraženého balónu a namířil si to mezi trojicí obránců rovnou na svatyni Cítova a svůj únik nekompromisně a zkušeně zakončil.

Před početnou výpravou kralupských Fanatics jsme tak mohli slavit další tři body za vítězství 3:0 nad Sokolem Cítov.

 

TJ Sokol Cítov – FK Kralupy 1901  0:3 (0:1)

Góly: 9. M. Kolmistr, 78. Řenč, 90. Šíma

Sestava: Šour – Řenč, Froněk, Černý, Kinter – M. Kolmistr, Kefurt, Šíma, Kulhavý (60. Klier) – Růžička (46. Dobiáš), Pakandl

Rozhodčí: Martin Štolba

 

 

Kaučuk do toho!!!!

Kontakty

FK Kralupy 1901, z.s.
V Olších 498, 278 01 Kralupy nad Vltavou
IČO: 47006668
Luboš Černý - předseda
+420 602 443 623
cerny.lub@seznam.cz

Ladislav Míka - sekretář
+420 601 581 646
dvere.mika@email.cz
Vytvořeno službou Webnode