Dřetovice poraženy rozdílem dvou tříd

K prvnímu přípravnému utkání před novou sezónou jsme jeli do nedalekých Dřetovic. Místní TJ Sparta skončila v minulém ročníku III. třídy okresu Kladno na předposledním místě, ale i přesto se dokázala v této soutěži udržet.

Vstup do utkání měli lepší domácí fotbalisté a prvních zhruba dvacet minut byli dominantnějším týmem. To dřetovičtí potvrdili proměněným pokutovým kopem po faulu brankáře Šoura. Na 1:1 poté vyrovnal po samostatném úniku Martin Kefurt.

Na mnohých aktérech bylo vidět, že se po dlouhé době jedná o jejich první zápas a i proto byla hra plná nepřesností. Přesto nás po zmatkách v domácí obraně a následné skrumáži poslal do vedení Růžička a do konce poločasu, i přes několik vyložených šancí, se skóre již nezměnilo.

V druhém dějství jsme pak jednoznačně panovali. Nejprve Pexa tvrdou ranou z úhlu zvýšil na 1:3 a následně rozjel svoje neskutečné představení šestnáctiletý benjamínek našeho týmu Denis Klier. Ten během necelých deseti minut dokázal vsítit rovnou hattrick (tři góly), když dvakrát přehodil bezmocného gólmana domácích a jednou doklepával do prázdné brány nezištnou přihrávku Dalibora Dobiáše. Na rozdíl šesti branek zvyšoval po hrubce stopera svým druhým gólem Pexa.

Následně se prosadil domácí kapitán, který využil nepozornosti Šoura a překonal ho svým projektilem z vlastní poloviny hřiště okamžitě po rozehrání.

Na konečných 2:8 upravoval v samotném závěru chytře zahraným přímým kopem ze středového kruhu Kinter, jenž potrestal chybu domácího brankáře a poslal míč do zcela opuštěné svatyně.

V dalším přípravném utkání vyzveme čerstvého účastníka I. B třídy Sokol Holubice.

 

 

TJ Sparta Dřetovice – FK Kralupy 1901   2:8 (1:2)

Góly: Růžička, Kefurt, Pexa 2, D. Klier 3, Kinter

Sestava: Šour – Kulhavý, Černý, David, Kinter – Keleš, Dobiáš Denis, Polák, Kefurt – Růžička, Gabčo

Střídali: D. Klier, M. Kolmistr, Pexa, Dobiáš Dalibor, P. Pešek

 

 

 

Kaučuk do toho!!!!

Kontakty

FK Kralupy 1901, z.s.
V Olších 498, 278 01 Kralupy nad Vltavou
IČO: 47006668
Luboš Černý - předseda
+420 602 443 623
cerny.lub@seznam.cz

Ladislav Míka - sekretář
+420 601 581 646
dvere.mika@email.cz
Vytvořeno službou Webnode