Nedobrý vstup do sezóny pro béčko

    Jako první zahájilo novou sezónu naše béčko, které hned na úvod čekal výjezd do Zálezlic. Sokol Zálezlice se řadil před začátkem sezóny mezi favority soutěže, proto se dal očekávat tuhý boj. Naše béčko však postihla personální krize. Hned sedm hráčů z obvyklé sestavy se omluvilo z různých důvodů, a tak značně okleštěný kádr doplnila hned čtveřice dorostenců. Ale teď již k samotnému zápasu....

 

    Vstup byl přímo strašidelný. Prvních dvacet minut se naši borci prakticky nedostali k míči, natož za půlku. V první a v podstatě jediné šanci se ale paradoxně ocitl Martin Javůrek, pohotovým skluzem ale jeho střelu zneškodnil domácí stoper.

 

    Natěšení a posílení domácí poté začali úřadovat. Dva slepené góly v patnácté a sedmnácté minutě předznamenali průběh prvního poločasu. Kolotoč v podání Zálezlic tak pokračoval i nadále a poločasové skóre se zastavilo na až ostudném skóre 5:0.

 

    Z naší strany stojí možná ještě za zmínku velká šance Psoty, před kterým po hrubce gólmana zívala prázdná branka. Bohužel ve složité pozici mířil slabší levačkou z hranice velkého vápna vedle.

 

    Druhý poločas již zálezličtí malinko polevili, čehož se využilo v pětapadesáté minutě, kdy se po dlouhém nákopu objevil v samostatném úniku Šimon Jeleňák a přesnou střelou k tyči nedal brankáři Zuntovi šanci zasáhnout. Prakticky ihned po rozehrávce však domácí opět zvyšili náskok na rozdíl pěti branek.

 

    Nejblíže ke snížení skóre pak byl Martin Javůrek, svojí umístěnou střelou ale orazítkoval jen tyč domácí svatyně.

 

    Zápas, kterému příhliželo zhruba sedmdesát diváků, se pak v podstatě jen dohrával.

 

    B tým tedy do sezóny nevstoupil vůbec šťastně a z prvního výjezdu sezóny vyšel bodově naprázdno. V dalším kole vyzve naše rezerva v povltavském derby béčko Dolan.

 

 

 

TJ Sokol Zálezlice – FK Kralupy 1901 B 6:1 (5:0)

 

Góly: 17., 35. Broum, 27., 57. Olma, 17. Vrtiška, 41. Krouský – 55. Jeleňák

 

Sestava: Šuda – Pešek, Černý, Surmaj, Kinter – Psota, A. Kolmistr, M. Kolmistr, Jeleňák – Javůrek, Dobiáš

Střídal: Volf

 

Rozhodčí: Jiří Princ - Michal Hamšík, Jan Suchitra

 

 

Kaučuk do toho!!!!

 

Kontakty

FK Kralupy 1901, z.s.
V Olších 498, 278 01 Kralupy nad Vltavou
IČO: 47006668
Luboš Černý - předseda
+420 602 443 623
cerny.lub@seznam.cz

Ladislav Míka - sekretář
+420 601 581 646
dvere.mika@email.cz
Vytvořeno službou Webnode