Předsezonní zpráva A - mužstvo + soupiska

Předsezonní zpráva – A mužstvo

 

Příprava

Trenér Hemr zahájil přípravu s A-mužstvem 10.července. Trénovalo se pravidelně 2x v týdnu s celkem dobrou účastí. Odehráli jsme 5 přípravných utkání a další dvě nás čekají ještě tuto neděli s Libiší B a Sokolem Holubice. Zatím jsme prohráli s Dynamem 0:2, s Velkým Přítočnem 1:4, remizovali s Lány 3:3, Hostivicemi 4:4 a minulý víkend jsme doma deklasovali Sokol Uhy 10:0.
 

Hráčský kádr 

Širší kádr A-mužstva má momentálně 25 hráčů. Do mužstva jsme v přestupovém období přivedli 9 nových posil ve věku 19 až 27 let. Jedná se o Adama Knoflíčka, Filipa Šmolíka a Martina Friče ze Sazené, Miloslava Švancaru ze Všestud, Václava Lorence z FK Neratovice, Jakuba Válka z Černuce, Jakuba Spurného z Varnsdorfu, Ondřeje Hampla, který obnovil hráčskou činnost a brankáře Martina Kopoloviče, který naposledy chytal za Slovan Velvary. Mužstvo opustil Petr Gabčo a Jan Lištván. Bývalí ligoví hráči Pavel Mráz, Tomáš Hunal, Richard Culek, Luděk Zelenka i Jiří Muška v týmu zustávají. Jednáme ještě o jedné výrazné posile, ale není jisté zda se nám přestup podaří dotáhnout. 
 

Cíle 

Po postupu do okresního přeboru máme za cíl hlavně se aklimatizovat v nové soutěži, poznat nové soupeře, sehrát se a najít ideální jedenáctku. Myslíme si, že máme kádr na to abychom se pohybovali v horní polovině tabulky, řekněme třeba do pátého místa. Už před sezonou hlásíme, že pokud by nastala možnost postoupit do 1.B třídy, tak nabídku okamžitě přijmeme.
 

Soupiska

Brankáři:

Jakub Štefek
Václav Šour
Martin Kopolovič
 

Obránci:

Tomáš Hunal
Jiří Muška
Václav Lorenc
Matěj Řenč
Filip Šmolík
Adam David
Richard Kinter
Jan Šíma
 

Záložníci:

Richard Culek
Roman Polák
David Hemr ml.
Dominik Menčl
Jakub Válek
Jáchym Kulhavý
Miloslav Švancara
Denis Dobiáš
 

Útočníci:

Pavel Mráz 
Luděk Zelenka
Adam Knoflíček
Martin Frič
Ondřej Hampl 
Jakub Spurný
 
 
 

Kontakty

FK Kralupy 1901, z.s.
V Olších 498, 278 01 Kralupy nad Vltavou
IČO: 47006668
Luboš Černý - předseda
+420 602 443 623
cerny.lub@seznam.cz

Ladislav Míka - sekretář
+420 601 581 646
dvere.mika@email.cz
Vytvořeno službou Webnode