S "PéTéZetkou" bez bodu

Los jedenáctého kola nám přisoudil výjezd na hřiště TJ PTZ-Viktorie Nelahozeves. Domácí měli na svém kontě osm bodů, my bodů patnáct a byli jsme tak jasnými favority.

První poločas byl z naší strany slaboučký. Obdrželi jsme dva góly, hra bez zápalu, a aby toho nebylo málo, tak se po čtvrthodině hry zranil Miroslav Pexa. Skóre zápasu otevřel Kochman, který využil centru z pravé strany a do teď netuší, jak se mu podařilo tak náhodně trefit míč a poslat ho za záda bezmocného Šoura. Poté zdvojnásobil vedení domácích střelou z úhlu Kejmar.

Naši snad jedinou vážnější brankovou příležitost v prvním poločase měl Řenč, ale svojí hlavičkou trefil jen před ním stojícího obránce.

Druhý poločas jsme konečně začali hrát a bojovat. Nelahozeveští se dostávali jen ke sporadickým protiútokům, ty naštěstí končily na jejich nemohoucnosti v zakončení. Náš tlak vyústil v jedenašedesáté minutě ke gólu. Ze standardní situace se přesnou hlavičkou k tyči prosadil Matěj Řenč a vykřesal tak naději alespoň na vyrovnání. Zhruba deset minut před koncem se nám vyrovnat povedlo, jenže zaúřadoval domácí pomezní v čele s hlavním rozhodčím Kotkem, kteří se shodli na více než kontroverzním ofsajdu.

Roli favorita jsme v tomto kole nepotvrdili a hlavně díky našemu bídnému výkonu zůstávají tři body „PéTéZetce“.

 

 

TJ PTZ-Viktorie Nelahozeves – FK Kralupy 1901    2:1 (2:0)

Góly: 18. Kochman, 26. Kejmar – 61. Řenč

Sestava: Šour – Hájek, Řenč, Černý, Kinter – M. Kolmistr, Nikolov, Polák, Pexa (16. Valdhans) – D. Klier, Dobiáš

 

 

Kaučuk do toho!!!!

Kontakty

FK Kralupy 1901, z.s.
V Olších 498, 278 01 Kralupy nad Vltavou
IČO: 47006668
Luboš Černý - předseda
+420 602 443 623
cerny.lub@seznam.cz

Ladislav Míka - sekretář
+420 601 581 646
dvere.mika@email.cz
Vytvořeno službou Webnode