STADION V OLŠÍCH PROJDE V ROCE 2018 REKONSTRUKCÍ

S velkou radostí oznamujeme, že po dnešní schůzce vedení FK Kralupy 1901 s panem Matějčkem na Hotelu Sport došlo k dohodě o modernizaci našeho stadionu. Rekonstrukce bude probíhat ve 3. fázích. 

1.fáze - Oprava fasády hlavní i vedlejší budovy mládeže. Budova bude mít po realizaci šedou barvu s oranžovými doplňky. Na přední stranu bude umístěno velké logo FK Kralupy 1901. 

2.fáze - Celková rekonstukce klubové hospody. Dojde zde ke snížení stropů, k pořízení nových kamen, položení nové podlahy a v celém areálu budou instalována plastová okna. Malování je samozřejmostí. 

3.fáze je plánována na konec jarní části sezony a bude to rekonstrukce hlavní tribuny. V prvotním nápadu se jedná, že budou strženy již nevyhovující dvě tribuny určené ke stání a hlavní tribuna bude opravena do vyhovujícího a bezpečného stavu. Při této činnosti bude zlikvidována stará již několik let nefunkční výsledková tabule a vytvořena konstrukce na tabuli stávající.

Práce budou zahájeny toto pondělí 12.března. 

Od začátku tohoto roku už došlo k celkovému vyklizení parkoviště včetně podia a namalování parkovacích míst. Dále došlo k vyřezání stromů podél potoka a celkovému úklidu těchto prostor a v neposlední řadě prošla rekonstrukcí hrací plocha, která je v TOP stavu připravena na jarní část sezony. Byly pořízeny nové sítě na branky v modrobílém a nejkvalitnějším provedení a byla zrealizována nová branka po pravé straně tribuny včetně nového zazdění. 

Za práce provedené na hřišti a parkoviští patří velký dík panu Šaškovi, za nově zřízenou branku městu Kralupy a vyřezání a úklid stromů povodí Vltavy. 

 

Kontakty

FK Kralupy 1901, z.s.
V Olších 498, 278 01 Kralupy nad Vltavou
IČO: 47006668
Luboš Černý - předseda
+420 602 443 623
cerny.lub@seznam.cz

Ladislav Míka - sekretář
+420 601 581 646
dvere.mika@email.cz
Vytvořeno službou Webnode