Těsná prohra s Liběchovem

Los posledního kola nám předurčil zápas na našem stadionu V Olších se soupeřem z Liběchova. Hosté se před zápasem nacházeli na třetí příčce, my jsme byli devátí.

První půlhodina zápasu přinesla vyrovnaný boj především ve středu hřiště. Liběchovští využívali hlavně dlouhých nákopů na prozatímního nejlepšího střelce soutěže Hángoce, které však většinou končily na připravené obraně. My jsme se snažili o kombinační hru.

Udeřili jsme ale ze standardní situace. Martin Kefurt poslal prudký centr z levé strany zhruba někam na penaltu, kde stál Dalibor Dobiáš a ten hlavičkou nedal šanci brankáři Dudovi. Bohužel o tři minuty později bylo vyrovnáno. Kinter nepřesnou rozehrávkou namazal na nohu Kaplerovi, ten posléze přešel přes dva své protihráče a střelou na zadní tyč vyrovnal na 1:1.

Do konce poločasu jsme však mohli znovu jít do vedení. Po závaru před brankou se v gólové příležitosti ocitl Denis Klier, ale z malého vápna bohužel netrefil branku.

Druhý poločas pokračoval tuhý boj uprostřed hřiště. V pětašedesáté minutě však přišla ztráta balónu, rychlý protiútok hostů, kdy si na naší šestnáctce poradil Hángoc s Kefurtem a Grichem a svým přesným zakončením zvýšil na 1:2 pro hosty.

Od sedmdesáté minuty jsme po vyloučení Romana Poláka hráli o jednoho muže v poli méně, ale to nám nezabránilo vrhnout své síly alespoň za vyrovnáním. Nejprve se ve slibné příležitosti zjevil Vojtěch Pakandl, ale svým pokusem mířil nad branku. V úplném závěru pak mířil Dobiáš do tyče a jeden z obránců hostí vykopával míč z brankové čáry.

Podzim tak končíme až na devátém místě tabulky.

 

 

 

FK Kralupy 1901 – SK Liběchov 1:2 (1:1)

Góly: 31. Dobiáš – 34. Kapler, 65. Hángoc

Sestava: Šour – Hájek, Grich, Řenč, Kinter – D. Klier (66. P. Pešek), Polák, Kefurt, M. Kolmistr – Pakandl, Dobiáš

 

Rozhodčí: Stibůrek Petr

 


 

Kaučuk do toho!!!!

Kontakty

FK Kralupy 1901, z.s.
V Olších 498, 278 01 Kralupy nad Vltavou
IČO: 47006668
Luboš Černý - předseda
+420 602 443 623
cerny.lub@seznam.cz

Ladislav Míka - sekretář
+420 601 581 646
dvere.mika@email.cz
Vytvořeno službou Webnode