Z Vehlovic vezeme vydřené 3 body

V dnešním utkání na půdě vehlovického Liazu jsme už v týdnu museli řešit problémy se sestavou. Věděli jsme, že nemůžeme počítat s brankářem Štefkem, naším produktivním útokem v podobě Mráze a Zelenky, kteří v této sezoně vstřelili více než polovinu branek našeho týmu, se středopolařem Culkem a na poslední chvíli se omluvil ještě Gabčo, což znamenalo jediné. Do utkání ve Vehlovicích jsme nastupovali bez jediného útočníka! Systém 4-4-2 ale nakonec  zůstal zachován a do útoku se postavil obránce  Řenč se záložníkem Hemrem.

                V prvním poločase se hrálo vyrovnané utkání jen s náznaky šancí na obou stranách, ale mezi námi a soupeřem byl přece jen jeden rozdíl. My máme v týmu Honzu Lištvána a to znamenalo, že po jeho narážečce s Kulhavým se dostal sám před gólmana a od 31. minuty jsme vedli 0:1. Do konce poločasu se už nic mimořádného nestalo.

                O přestávce jsme museli řešit zdravotní problémy obou našich stoperů, ale nestřídali jsme. Oba dva řekli, že zkusí v utkání pokračovat.

                Do druhé půle jsme nastoupili celkem s klidem a úvodních 10 minut ovládali hru, ale v 55. minutě Tomáše Hunal už nemohl pokračovat a musel ho nahradit dorostenec Pakandl. Od 55.minuty jsme neměli možnost střídání. Řenč se musel stáhnout na stopera a Pakandl místo něj obsadil místo v útoku. Od tohoto momentu nás Vehlovice zatlačily a my se úplně vytratili ze hry. Před brankou bylo několik závarů, které buď soupeř neproměnil nebo je zlikvidoval brankář Šour. Několikrát ho museli na čáře zastupovat naši hráči z pole v čele s Romanem Polákem.  

                Od 75. minuty soupeřovi došli síly a my postupem času hru vyrovnali a hrozili z brejků po kterých jsme nastřelili tyč a poté dokonce Pakandlem po rohovém kopu spojnici. Závěr zápasu se dohrával v emocích a definitivní tečku za ním udělal opět Lištván, když v 92. minutě sólem přes celé hřiště a střelou na křížnou tyč ukončil zápas – 0:2. Z Vehlovic vezeme vydřené 3 body.

                Za dnešní výkon musíme hráčům poděkovat a to hlavně za jejich chuť bojovat za klub, za spoluhráče, za výsledek a za náš společný cíl. Všichni do jednoho nechali na hřišti srdce celých 90 minut. Speciální poděkování patří obou našim stoperům Tomášovi Hunalovi a Jirkovi Muškovi, kteří odehráli utkání přes zranění a přes bolest, jen proto abychom nemuseli hrát zápas o deseti. Dík patří také 16ti letému Vojtovi Pakandlovi, který nám dnes vypomáhal z dorostu a podal velmi dobrý výkon. O to více je dnešní vítězství cennější.

Liaz Vehlovice - FK Kralupy 1901 0:2 (0:1)

Branky:  31.a 92. Lištván

Sestava: Šour – Kinter, Muška, Hunal (55.Pakandl), David – Kulhavý, Lištván, Polák, Šíma – Řenč©, Hemr ml.

 

Kontakty

FK Kralupy 1901, z.s.
V Olších 498, 278 01 Kralupy nad Vltavou
IČO: 47006668
Luboš Černý - předseda
+420 602 443 623
cerny.lub@seznam.cz

Ladislav Míka - sekretář
+420 601 581 646
dvere.mika@email.cz
Vytvořeno službou Webnode