Ze Záryb vezeme cenný bod

Téměř ideální fotbalové počasí přivítalo kralupské fotbalisty v neděli odpoledne na hřišti ambiciózní rezervy Záryb. Domácí byli před utkáním v tabulce na druhém místě, hostům patřila devátá příčka.

 

Hned od úvodního hvizdu sudího Blahouta bylo patrné, že postavení domácích v tabulce není náhodné, což deklarovali pohlednými akcemi ve středu pole. Paradoxně ale mohli jako první udeřit hosté, když Kefurt dostal průnikovou přihrávku za obránce a postupoval sám na brankáře domácích. Naneštěstí pro hosty jeho zakončení skončilo v rukavicích strážce domácí svatyně. Zárybští měli po celý první poločas mírnou převahu, jejich snažení ale končilo na dobře organizované kralupské obraně. 

 

V šestnácté minutě se kralupští dopustili nedovoleného zákroku jen několik metrů od své šestnáctky, po němž následoval volný přímý kop domácích. Ten domácí zužitkovali, když centr na zadní tyč do brány uklidil Bušínský. Hosté do konce poločasu hrozili z rychlých brejků, nicméně zakončení Růžičky ani Dobiáše se neujalo. Do kabin se tak šlo za stavu 1:0 pro domácí.

 

V průběhu druhého poločasu se hra vyrovnala, většina akcí obou mužstev ale končila před hranicí šestnáctky. Z toho se vymykal samostatný únik hostujícího útočníka Růžičky, který bohužel pro hosty střílel mimo tři tyče. V pětašedesáté minutě vybídl střídající Pakandl po obrovské hrubce v rozehrávce k zakončení agilního Růžičku, jehož v pokutovém území zastavil brankář domácích pouze za cenu faulu. Následovala žlutá karta a pokutový kop. K němu se postavil tradiční exekutor Řenč a bezpečně jej proměnil.

 

Po vyrovnání se domácí snažili zvrátit stav utkání ve svůj prospěch, žádná z jejich šancí se ovšem již neujala. O výsledku tak musely rozhodnout pokutové kopy, v nichž byly šťastnější domácí a celkově tak zvítězili.

 

 

 

TJ Sokol Záryby "B" - FK Kralupy 1901   2:1p (1:0)

 

Góly: 16. Bušínský  - 67. Řenč z pen.

 

Sestava: Moučka - Hájek, Černý, Řenč, Kinter - M. Kolmistr, Polák, Šíma, Kefurt - Růžička (68. D. Klier), Dobiáš (57. Pakandl)

 

 

 

Kaučuk do toho!!!!

 

Kontakty

FK Kralupy 1901, z.s.
V Olších 498, 278 01 Kralupy nad Vltavou
IČO: 47006668
Luboš Černý - předseda
+420 602 443 623
cerny.lub@seznam.cz

Ladislav Míka - sekretář
+420 601 581 646
dvere.mika@email.cz
Vytvořeno službou Webnode