Zvládnutý ostrý test před zápasem jara!

Krásné slunečné počasí, atraktivní soupeř, vychlazené pivo a výborné klobásy. Kdo si našel v neděli odpoledne cestu na stadion V Olších, tak rozhodně nelitoval. Začátek zápasu ovládli domácí borci. Nejdříve atakoval J. Matějček brankáře hostů, který míč odkopnul jen na Tarbaje a ten neměl problém otevřít skóre. Aby toho nebylo na Neratovice málo, tak Tarbaj vysunul pasem Müllera a ten prostřelil brankáře. Na světelné tabuli svítila devátá minuta. O dvě minuty později měly velkou šanci Neratovice, ale M. Pešek vykopnul míč z prázdné branky. V devatenácté minutě šel sám Müller, brankář vyrazil míč na rohový kop a z něho vyzkoušel pozornost gólmana Krpec. Do konce poločasu měl náš tým mírnou převahu a hosté zastavovali protiútoky za cenu nedovolených zákroků. Taktika do druhého poločasu zněla jasně. Vyčkávat na brejkové situace, které máme silné.

    Neratovice držely většinu času míč na kopačkách, ale do větší šance se nedostávaly. Naopak rozhodnout mohl Müller, který si pohrál se čtyřmi hráči soupeře, ale nakonec se do svých kliček zamotal. Další šanci měl Jeřábek, ale po kombinaci s P. Peškem a Müllerem trefil břevno a v dalším sólovém úniku neproměnil šanci Müller. Hosté měli také příležitosti, ale dvakrát podržel tým Kralup brankář Křemenák a když už zívala na hráče Neratovic prázdná branka, tak přestřelili. Kaňkou na pohledném utkání je zbytečná červená karta kralupského Zimy, který minutu po příchodu na hřiště fauloval soupeře bez míče a musel pod sprchy. Přes čtyřminutové nastavení jsme výsledek ubránili a v příštím kole čeká náš tým vedoucí celek z Nelahozevse, na který ztrácíme už jen šest bodů. Přáním všech hráčů, aby zápas jara přišlo navšívit co nejvíce fanoušků FK Kralupy 1901 a udělali jim domácí prostředí!

POHLED SOUPEŘE
 

FK Kralupy 1901 - FK Neratovice/Byškovice B 2:0 (2:0)
 
Sestava: Křemenák - Beneš, Černý, M. Pešek, Krpec - Topol, Jeřábek, Tarbaj, P. Pešek (88. Zima) - Müller (82. V. Matějček), J. Matějček (55. Vokoun). 

 

Kontakty

FK Kralupy 1901, z.s.
V Olších 498, 278 01 Kralupy nad Vltavou
IČO: 47006668
Luboš Černý - předseda
+420 602 443 623
cerny.lub@seznam.cz

Ladislav Míka - sekretář
+420 601 581 646
dvere.mika@email.cz
Vytvořeno službou Webnode